Папазов: Обичам Стоилов като брат, имам морален дълг към Сираков


Папазов: Обичам Стоилов като брат, имам морален дълг към Сираков
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2187 0

Членът на НС на Левски Константин Папазов не отрече, че е имал търкания с наставника на тима Станимир Стоилов. Той обаче посочи, че двамата имат отлични отношения и не се сърди.

"Станимир Стоилов е един изключително обичан от мен човек, затова ме е боляло. Аз го обичам като брат. Аз върша всичко безрезервно, не мога да се сърдя, че той е бил взискателен всичко в клуба да бъде подредено. Това, че той е изисквал от клуба да не бъде ощетен, не мога да го приема като обида, че иска Левски да бъде добре. Били сме безкрайно близки и не може по никакъв начин да продължава така, защото мен ме боли. И двамата много обичаме Левски", каза Папазов пред БНТ.

Той говори и за отношенията си с клубния собственик Наско Сираков и за това как вижда бъдещето на клуба.

"Подадената оставка беше може би по-голямата глупост от тези пари. Имам най-малкото морално задължение към Сираков. Ние сме почнали този тежък път заедно. Ние сме заедно от първия ден. От 20-40 дни преди той да получи акциите. Знам колко голям е залогът той да стане собственик. Искам да се извиня на него, че под емоции подадох оставка. Той е единственият, който може да каже, дали мога да бъда част от Надзорния съвет на Левски, или не. Оставката е бягане от отговорност, оставката не решава проблема. Въпреки че някои няма да са щастливи, но ще бъда там и ще бъда най-верният и най-близкият човек на Сираков, какъвто съм бил винаги.

Мечтая го, силно се надявам един ден в тази календарна година да има събрание и собствеността да попадне в хора, които могат да направят нещо наистина. Наско Сираков показа с името си, че един клуб може да бъде управляван с голямо име и авторитет, без да е богаташ. Но бъдещето на Левски минава през други финансови параметри", категоричен бе баскетболният треньор. Също така Папазов разкри, че оттегля оставката си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички