Станимир Стоилов отново посочи огромния проблем на Левски, но похвали Цунами


Станимир Стоилов отново посочи огромния проблем на Левски, но похвали Цунами
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

2656 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира представянето на своите футболисти след равенството във втората контрола в Турция срещу Бохемианс.

Пред камерата на "Diema" треньорът на "сините" заяви, че големите проблеми на отбора идват от атаката:

"Днес стояхме малко по-добре откъм организация в играта, също и в защита. Имахме увереност в контрола на топката. Големите проблеми идват от атакуващите ни действия, много брак, много неувереност в комбинациите и доста пропуски в завършващите удари", посочи той в началото и след това отговори на въпрос за впечатленията си от Келиан ван дер Каап и Цунами:

"Келиан малко рисковано го пуснахме в игра, той е на 2-3 тренировки с нас, тотално не е готов като физика, но се вижда, че има потенциал, който трябва да се развие. Цунами също игра добре, има да изчиства чисто тактически грешки, но днес игра добре в атакуващ план".

Станимир Стоилов каза и дали очаква още нови футболисти: "Всички напускащи трябва да бъдат заместени, ако намерим футболисти, които да отговарят на нашите финансови възможности. Ще търсим по-креативни футболисти, а в линията на защита няма да търсим повече нови попълнения. Дано успеем да се подсилим с нещо. За Филип Кръстев казах вече - едва ли има треньор, който да не го иска в състава си".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички