Разкриха играчите, които най-силно искат да продължат с Левски


Разкриха играчите, които най-силно искат да продължат с Левски
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

3522 0

Ръководството на Левски ще започне преговори с футболистите, чиито договори изтичат след края на сезона, в началото на новата година. Треньорът Станимир Стоилов вече е обявил кои играчи силно искат да останат в тима и е заявил на ръководството, че те трябва да са приоритет. Става дума за Николай Михайлов, Георги Миланов, Драган Михайлович и Хосе Кордоба, пише "Тема спорт".

Случаят с капитана е малко по-сложен, тъй като той има оферти от чужбина, но "сините" ще направят всичко възможно да го задържат до лятото. С единия крак извън "Герена" са близнаците Радослав и Борислав Цоневи, както и Иван Горанов, който разочарова през есента и по всяка вероятност ще си тръгне в началото на лятото. Все още не е ясно и дали Гьоко Зайков ще остане в клуба след кампанията.

До момента нови договори с Левски подписаха Андриан Краев, Марин Петков, Билал Бари, Патрик-Габриел Галчев, Пламен Андреев и Асен Митков. Днес стана ясно, че звездно име може да се присъедини към Левски догодина - подробности четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички