Стоилов: Доволен съм от амбицията и желанието, какъв бе смисълът от затварянето на стадиона?


Стоилов: Доволен съм от амбицията и желанието, какъв бе смисълът от затварянето на стадиона?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4673 0

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, говори след победата на неговия отбор над Ботев Пловдив в срещата от 13-ия кръг на родната Първа лига.

Ето какво каза Мъри:

"Доволен съм от амбицията и желанието на отбора. Важна победа срещу сериозен противник. Ботев също игра динамично и агресивно. Интересен двубой, който си заслужаваше гледането. Трябваше да решим с втори гол мача. Влязохме в напрежение, можем да играем по-добре, особено при контрола на топката. Очаквам по-качествена игра от нашия отбор.

Винаги сме пропускали ситуации, само с работа се решават такива проблеми, футболистите се старят, искам повече самочувствие и уверененост особено, когато играем на "Герена". Всичко трябва да е взаимно хем да печелим, хем да показваме добра игра.

Сонко Сундберг очаквах да му бъде по-тежко след травмата и паузата, той е важен за нашата защита, надявам се тепърва да набира форма, далеч е от най-добрата си форма в момента.

Според мен това бе лек мач за Шеху, показа лекота в действията си, трябва да подобрява някой неща, разбира се.

Левски и публиката са едно цяло, когато хората са на стадиона играчите играят страшно мотивирани. Какъв бе смисълът от затварянето на стадиона? Такива решения не ми харесват.

Би трябвало да издържим на темпото. Играчи които не се подготвяха с нас като Петрис не бяха във форма. Ще опитваме да се справяме, имаме достатъчно футболисти, въпроса е играчите които взимат участие да се представят на ниво", сподели специалистът.

А ето какво каза Желко Копич за мача на "Герена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички