Стоев: Това за нас бе протоколен мач


Стоев: Това за нас бе протоколен мач

1200 0

„Това бе протоколен мач за нас предвид резултата, който постигнахме в първия двубой" заяви треньорът на Левски Стойчо Стоев след равенството 1:1 с Хасково в реванша за Купата на България.

"Сините" си осигуриха класиране напред след като биха с 3:0 в първия мач.

"Дадох възможност и на други състезатели да участват. Включих и юноши, нормален мач, исках да видя в какво състояние се намират. Второто полувреме общо взето спряхме да играем, особено след 60-ата минута. Може би и самото време, самият вятър попречи да се играе футбол. Първият мач предопредели това поведение през втория“, коментира Стоев.

Той призна, че е възможно е имало засада при гола на неговия отбор.

"Имаше и втора ситуация, при която ни отмениха гол. Там пък може да е нямало, може и да е имало. Не това е най-важното. Най-важно бе да видя тези футболисти, които играят по-малко. Имам някои забележки към тях, стараха се, но допуснаха някои слабости. Който и да ни се падне на полуфиналите, трябва да се опитаме да го преодолеем и да играем финал“, каза още той.

Левски няма да се защитава срещу Лудогорец, допълни наставникът на "сините".

„Чак особено значение за мен едва ли ще има мачът с Лудогорец. Аз съм минал през много клубове и след това съм играл срещу тях, Гледам за просперитета за Левски. Един двубой, който ще бъде коренно различен от днешния. Винаги има възможност да се измъкнат точки. Ние в никакъв случай да играем защитно, напротив. Винаги ще се опитат някои отбори да постигнат някои неща с други средства. Но сигурно так а е в цял свят“, каза още Стоев 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички