Стойчо Стоев обявява решението си утре по обяд?


Стойчо Стоев обявява решението си утре по обяд?

1342 0

Бившият старши-треньор на Лудогорец Стойчо Стоев ще обяви решението за това дали ще поеме "Левски" или не утре по обяд. Такъв слух се носи на "Герена" от този следобед, като отговорът на носителя на требъл от миналия сезон ще бъде положителен.

Както е известно, за няколко месеца Димитър Димитров - Херо беше сигурният заместник на Георги Иванов - Гонзо на кормилото на Левски, но бившият национален селекционер се отказа след последната си среща със спортния директор на "Левски".

Веднага след отказа на Херо, Стойчо Стоев даде мнение, че Димитров е един от малкото, които биха отказали предложение от 26-кратните шампиони на България.

Така, той се самопредложи на Левски, а веднага след това беше потърсен от Гонзо, който е дал условията, при които Стойчо може да поведе "сините" от януари.

Засега параметри по контракта на Сстоев не са обявявани, но се очаква той да получи поне 15 хиляди лева месечно възнаграждение, а заедно с него да дойдат и няколко играчи на Лудогорец. Част от назоваваните имена са Александър Барт, който вече 3 години е в полезрението на тима, и Жунир Кишада.

Иначе пресконференцията се очаква да е на "Герена" около 15:00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички