Стоев: Купата и евротурнирите са постижими за "Левски"


Стоев: Купата и евротурнирите са постижими за "Левски"

1166 0

"На Левски не му отива да няма цели, а и няма непостижими неща", каза треньорът на Левски Стойчо Стоев. Наставникът на "сините" говори по БНТ ден, след като беше обявен официално като треньор на клуба.

"Ако ви кажа. че може да се направи селекция без пари ще ви излъжа, защото когато се прави със средства се гледа доста внимателно и все пак, отново може да сбъркаш. Има трансфери по 30-40 милиона, които се оказват неуспешни. Селекцията с пари е по-прецизна, докато свободният трансфер и по-рискован, но в момента това са обстоятелствата в България. Изключваме Лудогорец. Българите, които ми харесват са с договори", призна специалистът.

"Осъзнах отговорността си към Левски, след като мина всичко с медиите, интервюта и тръгнах да си ходя. Срещнах много хора от щаба на Левски и чак тогава почувствах този трепет. Хората до такава степен искат и желаят Левски да е това, което искат, че чак тогава осъзнах отговорността, която е пред мен. Няма непостижими цели, убедил съм се в това. Защо да не спечелим Купата на България и да се класираме за евротурнирите. На Левски не му отива да няма цели. На този етап все още сме далеч да постигнем шампионска титла, но при една търпеливост и работа, с цел да развиваме отбора, можем да постигнем много неща", каза още Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички