Павел Колев: Имаме разговори с чуждестранна компания, която прояви интерес


Павел Колев: Имаме разговори с чуждестранна компания, която прояви интерес
Снимка: БГНЕС

2290 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори по няколко теми, които са свързани със "синия" клуб. Той обсъди финансовата ситуация в тима, като призна, че са били водени преговори с чуждестранна компания, която е проявила интерес, както и че ръководството продължава да работи в тази насока.

"Повече от благодарни сме всички, което направиха привържениците в последните два месеца, но приоритетите в момента са съвсем други. Аз говоря с привърженици на Левски всеки ден по телефона. Някои от тях слагат доста високо в приоритетите си Левски. Сега в момента любимият футболен клуб е минал доста назад в тази класация, защото хората са налегнати от много по-сериозни проблеми. Опитват се да запазят здравето си, това е най-важното. След това мислят за икономическите последствия от това, което се случва. Доста от тях са в затруднено положение. Така че е нормално да има спад в дарителската кампания. Това е една и от причините ние, като футболен клуб, да търсим алтернативни източници на приходи. Разговаряме с колегите всеки ден на тази тема. Надявам се, че ще намерим някакви решения" - сподели Колев пред "Диема спорт".

"Работим по въпроса с генералния спонсор. Подготвяме една детайлна презентация, която е насочена не само към български, но и към чуждестранни кампании. Имаме вече разговори с една чуждестранна компания, която прояви интерес да ни помогне в тази ситуация. Това ще остане на пауза, докато се изясни кога изобщо бихме могли да се завърнем към нормалния тренировъчен процес и оттам към подновяване на първенството. Под алтернативни източници на приходи аз имах предвид неща, които ще ги станат ясни и ще ги съобщим тези дни, седмица може би, защото подготвили сме изненади за привържениците и се опитваме по всякакъв начин да стигнем до тях, така че, дори в тази ситуация да бъдат информирани какво се случва с клуба и отбора и да им дадем нещо в замяна на тази безценна помощ, която получихме в последните два месеца, а и преди това" - каза още относно финансите в клуба.

Той сподели още и че се водят преговори за подновяването на договорите с няколко играчи, но и че това е двустранен процес и няма да се получи, ако всички не са съгласни. Освен това, футболистите продължават да тренират, доколкото е възможно от вкъщи. А ако не поднови договора на един от най-важните си играчи, то Левски може да го загуби без пари още лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички