Старокин: Трябва малко време,за да започне Левски да показва най-доброто


Старокин: Трябва малко време,за да започне Левски да показва най-доброто
Снимка: levski.bg

1168 0

Защитникът на Левски Орлин Старокин заяви, че ръководството на клуба не е поставяло цели пред отбора през новия сезон. Целите си ги поставят самите играчи и те ще опитат да завършат сезон 2020/21 в топ 6. Той разказа и как се е стигнало до завръщането му на "Герена". Припомняме, че той стана първото попълнение на "сините" в ерата "Сираков".

"Бил съм в доста отбори, но аз затова се върнах в Левски, защото тук се чувствам най-добре и най-щастлив. По принцип винаги тежи синята фланелка. Общо взето стана така, че се чух с г-н Сираков, той ме покани да дойда в офиса на „Герена“, а в нашия разговор с него, ако мога да го нарека въобще така, той ми каза срока на договора и не сме коментирали въобще финансови параметри. Той само ме попита, дали искам да се върна в Левски, а аз му отговорих, че искам. Стиснахме си ръцете и така се стигна до моето завръщане", обясни Старокин пред gerena.bg.

"Конкретно никой не ни е поставял цели. Ние самите като футболисти и професионалисти на Левски си поставяме цели. Аз, лично за себе си, бих се радвал с оглед на ситуацията да можем да изградим един боеспособен отбор, който да влезе в топ 6. Ние сме реалисти и знаем, че ще бъде тежко, но мисля, че не отстъпваме на повечето отбори в първенството, за да се притесняваме дали имаме сили да влезем в първата шестица, или не", допълни той.

"За мен най-удобният пост е точно пред защитата, така наречената шестица. Но не е проблем да играя ляв бек, централен защитник или дефанзивен халф. Най-важно е отборът да върви, да побеждава и да се представям добре, да давам максимума от себе си. С Георги Тодоров сме коментирали ситуацията и стигнахме до извода, че където има дупка, аз ще трябва да я запълвам", каза още футболистът.

Той обясни, че до загубата от Берое на старта на шампионата се е стигнало, след като "сините" са били разконцентрирани от автогола на Симеон Славчев. Освен това те са играли за първи път в този си състав в официален мач. "Смятам, че ще ни трябва малко време и най-радостното е, че това и феновете го разбират и ни подкрепят, за което искам да им благодаря пред вашата медия. Трябва да мине малко време, за да се стиковаме и да показваме най-доброто", категоричен бе Старокин. А кога Мартин Камбуров е бил пред трансфер в Левски вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички