Станислав Костов напусна Левски заради Пирин (Благоевград)


Станислав Костов напусна Левски заради Пирин (Благоевград)
Снимка: Официален сайт на Левски

2701 0

Един от най-добрите играчи на Левски преди Петър Хубчев да се появи на "Герена" - Станислав Костов, изненадващо напусна клуба, въпреки че имаше сериозна вероятност да остане в отбора. Нещо повече - след като взе решението да не играе повече за "сините", той вече се е договорил с новия си клуб - Пирин Благоевград. 

Според информация на "Нова телевизия", нападателят е отказал офертата на Наско Сираков и компания за оставане при "сините", а вече се е договорил с клуба, чийто юноша е той. 

Както е известно, Пирин се възражда, след като "Емирейтс Уелт" прави много сериозна инвестиция в това благоевградчани да се завърнат в Първа лига, а след това да атакуват и челните места. 

Привличането на Костов все още не е официално, но е пореден ход в правилната посока. Досега през лятото бяха привлечени и други футболисти, сред които бившият капитан на ЦСКА Николай Бодуров. 

За три сезона при "сините" Костов изигра общо 67 мача и реализира 27 попадения. През 2018/2019 година футболистът стана голмайстор на Първа лига. Неговото напускане не е единствената лоша новина на "Герена", след като стана ясно, че и един от най-важните играчи на Левски отказва да подпише нов договор (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички