Станислав Иванов с емоционално сбогуване с Левски, намекна, че ще се върне


Станислав Иванов с емоционално сбогуване с Левски, намекна, че ще се върне
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1280 0

Перспективният български футболист Станислав Иванов се сбогува по емоционален начин с Левски, за който, поне към момента, изигра последния си мач, тъй като осъществи трансфер в Чикаго Файър. Освен това, Стаси намекна, че ще се завърне в "синия" клуб един ден.

"Настъпи и най-трудният момент за мен. Трудно е, защото когато си израснал на едно място, където знаеш какво е да милееш за любимия отбор и знаеш какво значи емблемата на фланелката - наистина е трудно и емоционално. „Левски“ е най-големия български отбор! Искам да благодаря на всички, които са помогнали да бъда това, което съм, на всички, които са помагали, работили и работят в клуба и не на последно място на вас - нашите фенове!

Вие бяхте до нас в добро и в лошо и никога не спирахте да ни подкрепяте, и да бъдете до отбора! Последните години наистина е тежко за всички, които милеем за клуба, но аз вярвам, че „Левски“ ще се върне там, където му е мястото. Не казвам сбогом, а до скоро. „Левски“ е завинаги в моето сърце ! Благодаря ви левскари!" - написа Иванов в личния си профил в социалната мрежа "Фейсбук".

А капитанът на Левски Николай Михайлов коментира "проблемите си с Наско Сираков" и бъдещето си в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички