Николай Михайлов коментира "проблемите си с Наско Сираков" и бъдещето си в Левски


Николай Михайлов коментира "проблемите си с Наско Сираков" и бъдещето си в Левски
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

3000 0

Капитанът на Левски Николай Михайлов коментира слуховете, че има проблеми с мажоритарния собственик на "сините" Наско Сираков, като напълно ги отрече. Освен това, Михайлов коментира бъдещето си в Левски и благодри на клуба, че му е дал шанс.

"Искам да уточня, че г-н Сираков го познавам от 25 години и го уважавам изключително много като човек, спортист и ръководител. Скандал между нас няма как да има, независимо по каква тема. Ако има някакъв казус, аз и той като големи хора, ще го уточним. Само между мен и него, като мъже. От две годни съм в Левски и чух много спекулации, интриги и грешни информации по мой адрес. Но това е така с мен от момента, в който съм започна да се занимавам с професионален футбол. Аз съм свикнал и съм в мир със себе си.

Искам да благодаря на Левски за възможността, която ми даде през това лято. Опитах се да дам всичко възможно за най-доброто представяне на Левски, спрямо моментната ситуация в клуба, спрямо формата на целия отбор и моята собствена. За новия полусезон ще бъда в перфектна и оптимална форма, защото го дължа на себе си.

Ако има нещо за разбиране и ако има някаква информация, която трябва да знаете, ще я разберете лично от мен и от г-н Сираков. Към настоящия час на 19 декември 2020 г. аз съм футболист на Левски, имам договор с клуба до 30 юни 2021 г., изпълнявам си задълженията и давам всичко по силите си за отбора" - сподели той пред "блиц".

А наставникът на "сините" Славиша Стоянович призна за раздяла с един играч на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички