Станимир Стоилов: Всички са мотивирани срещу нас, за Купата - единствената цел е да я спечелим


Станимир Стоилов: Всички са мотивирани срещу нас, за Купата - единствената цел е да я спечелим
Снимка: Lap.bg

865 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори преди мача от 1/16-финалната фаза за Купата на България срещу Марек Дупница. Срещата е в сряда от 13:00 часа. Специалистът сподели, че в това си състояние "сините" нямат право да подценят някой отбор, а колкото до целта в турнира - той посочи, че тя е само една - да се спечели.

"Не мисля, че сме в позиция да подценяваме някого. Смятам, че всякакъв вид несериозност в този мач вможе да ни създаде проблеми. Всеки мач трябва да играем на максимум. Всеки отбор срещу, който се изправяме играе мотивирано срещу нас. Трябва да бъдем на максимум. В последните години нямаме спечелен трофей или Купа, че да подценяваме" - започна той.

Стоилов засегна и нашумялата тема със стадионите и тяхното състояние: "15 години по-късно отново дъвчем тази тема. Жалко за българския футбол, че още говорим за това. В другите държави говорят за отопление в долните дивизии, а ние, че въобще нямаме терени. Тъпчем си откъм инфрасктура на едно и също място.

Даже новите терени, които се направиха в България са на ниско ниво. Доколкото знам в Пазарджик си правиха нов терен, Черно море също, а всички се оплакват. Нещо, което е направено, както трябва - можете да излезем да го видите. 2005-2006 го правихме терена".

"Ние като клуб с история и традииции единственото, което можем да си поставим като цел е спечелването. Би трябвало да играем с всички сили да спечелим Купата. По принцип Купата за мен винаги е била десерт, а не основно ястие, но като имаме постна пица, поне да пробваме да вземем десерта.

Като не се спечели Купата, не е добре за Левски. Да, ако си спечелил титлата и загубиш Купата, не е толкова страшно. Има доста неща, които младите трябва да подобрят, да доразвият, да добавят футболен интелект, който са имали бившите нападатели на Левски. От тях трябва да изискваме, а те да изпълняват" - заяви още Мъри.

А какво предупреждение отправи Станимир Стоилов към Борислав Цонев?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички