Станимир Стоилов с горещи подробности за утрешния празник на Левски


Станимир Стоилов с горещи подробности за утрешния празник на Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1460 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори за предстощия празник по повод 108-годишнината на клуба. Честването ще е утре, а на „Герена“ са подготвили доста изненади за феновете.

"На “Герена“ подготвямe утре големия празник. Искам да призова нашите привърженици да уважим празника на Левски. Да покажем нашата любов и уважение към може би най-силния отбор на Левски. Така нареченият отбор от приказката. Отборът на Левски, който постигна знаменити успехи. Добре е да има добро присъствие. Да направим венец и завършване на сезона на този отбор, който заслужи Купата след 13 години и за мен най-успешния отбор почти в историята на Левски“ заяви Мъри в интервю пред колегите от „Дарик“ и „dsport“.

Ще има един или двама липсващи. Единият ще е Ричард Еромоигбе. Заради визови проблеми не знаем дали ще дойде Лусио Вагнер. Седрик Бардон и Томашич ще присъстват. От българите Георги Петков ще отсъства, който отдавна е ангажиран. Разширили сме малко отбора и Иванков ще присъства, и Гонзо ще присъства. Всички играчи ще бъдат тук. Надявам се и феновете да оценят това нещо“, каза той по повод планирания мач между отборите „Синя приказка I“ - първият отбор на Станимир Стоилов, стигнал до ¼ финал в Лига Европа и групите на Шампионската лига и „Синя приказка II“ – отборът спечелил Купата на България на 15 май.

Да, син празник ще е през целия ден. Ще отворим стадиона, съблекалня, фитнес, треньорска стая. Да видят хората къде се работи. Ще има и достатъчно други атракции. Няма да е лошо всеки левскар през определен час да мине през „Герена“. Фенът ще може да видим работната обстановка на футболен клуб Левски", сподели още Стоилов.

А ето я и програмата за 24 май.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички