Мъри Стоилов застана зад Михайлов: Боби е три поколения левскар


Мъри Стоилов застана зад Михайлов: Боби е три поколения левскар
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP

2180 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде интервю пред колегите от "Блиц", в което коментира решението си да подкрепи Борислав Михайлов на президентските избори в Българския футболен съюз. Мъри заяви, че не пред него не е имало дилема кого да подкрепи измежду Бербатов и Михайлов, защото "Боби е три поколения левскар и съм зад него".

Попитан дали Боби Михайлов ще се справи с "тежката задача", Мъри Стоилов коментира по следния начин: "В БФС трябва да има правила, ред и дисциплина. Важно е Боби Михайлов да реализира реформите, за които говори. Проблем №1 е инфраструктурата. Навсякъде правят ремонти и вдигат нови стадиони за милиарди и милиони. У нас има един или два терена с нормално тревно покритие - нашия и на Лудогорец. Няма други. Вижте какво се случи с Черно море - уж имаха ново покритие, а сега е нищо."

"Според мен Лудогорец има само 15%, за да си завърши всичко относно инфраструктурата. За съжаление така наречените грандове Левски и ЦСКА трябва да си поръсим главата с пепел. Лудогорец затова е силен, защото така наречените грандове тръгнахме надолу", заяви Стоилов.

Мъри изрази и мнение за другия кандидат за президентския пост в БФС Димитър Бербатов. "Изпитвам уважение към него (Бербатов - бел.ред.). Ако един ден спечели, ще го поздравя. При мен нямаше дилема в избора, защото Боби е три поколения левскар и съм зад него."

"Митко трябва да има сериозен екип, за да направи сериозни промени. Не беше обявен Изпълкома му, а трябваше да го направи преди конгреса, за да се види с кои хора ще реформира футбола ни. Ние освен кандидат президентите не видяхме целите им екипи. Ясно е, че бъдещето е пред младите. Но трябва приемственост. Вижте Боби - беше първо в екипа на Иван Славков, беше вицепрезидент и после стана президент. Така преходът е по-плавен", коментира Мъри пред "Блиц".

Станимир Стоилов говори и за съперничеството с ЦСКА и отношенията си със Стойчо Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички