Агентът на Филип Кръстев: Не мога да кажа, че ще остане в Левски


Агентът на Филип Кръстев: Не мога да кажа, че ще остане в Левски
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

1018 0

Агентът на футболиста на Левски Филип Кръстев - Николай Жейнов, говори пред "Дарик Радио" за бъдещето на своя клиент, което и до ден-днешен продължава да бъде несигурно.

"Не мога да кажа, че Филип ще остане в Левски и след Нова година. Не мога да кажа и, че ще напусне. Има още шест месеца за преотстъпване в Левски. Сити Груп могат да го прекратят. Филип беше много ентусиазирам. Посрещнаха ни много топло. Всички се отнасят с голям респект към него. По същото време беше и другият отбор, в който беше – Троа. Има доста приятели, познати, футболисти, директори, треньори. Хората виждат, че се труди и израсна много последната година. Показателите му са много добри. Правиха му и медицински изследвания, и много неща", разкри Жейнов.

"Задължително за Филип предстои поне две седмици почивка. Между двата сезона той почива само три дни. Просто трябва да почине физически и ментално. От това се нуждае в момента. Видях 11 клуба по цял свят в Сити Футбол Груп. Всички на различно ниво. Защо и Левски да не влезе? Всичко е въпрос на преговори".

"По принцип трябва да ни питат и нас дали да го пратят в друг отбор, не сме безгласна буква. Да, имаме договор за представителство. Може би вече три години работим заедно. В този ред на мисли ни информираха, че има интерес от различни клубове, но към момента нямаме нищо. Не сме преговаряли", каза още Жейнов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Сделката между Левски и United Group се бави заради "Герена"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Кратки истории

Излишният вратар, най-чудатото реми и още 2 мегастранни футболни случки

Интересните ситуации във футбола се случват ежедневно и в 21-ви век феновете успяват да научат всичко, което...

Реклама
Най-четени новини

виж всички