Станимир Стоилов преди ЦСКА: Трябва да покажем левскарския дух


Станимир Стоилов преди ЦСКА: Трябва да покажем левскарския дух
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1402 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов постигна първа победа в официален мач след завръщането си на "Георги Аспарухов". Неговите играчи победиха Марек с 2:0 в Дупница и се класираха за 1/8-финалите в турнира за Купата на България.

След края на срещата Стоилов каза няколко думи преди камерата на "Диема":

"Задачата, която имахме да минем в следващия кръг, я изпълнихме. Радвам се за традиционни клубове като Марек, но за съжаление нищо не се е променило. Искам да благодаря на домакините за посрещането и организацията преди мача", започна той.

"Трябваше още през първото полувреме да отбележим трети гол и да затворим мача. През второто спадна нивото ни и като потенциал нашият отбор трябва да играе още по-добре".

"Не сме запазили играчи. С оглед на кондиционната подготовка на футболистите. Видяхте, че изиграхме един мач в София на високи обороти и веднага имаше трима с мускулни травми. Трябва да повишаваме задачите си и да изглеждаме по-добре. Имам много забележки от нашата игра", допълни Стоилов и коментира предстоящите мачове срещу ЦСКА и Лудогорец:

"Сериозно предизвикателство имаме срещу два от водещите отбори в първенството и трябва да се представим добре. Една победа над ЦСКА винаги дава увереност. Те са в по-добро състояние, два мача в груповата фаза дават самочувствие. Но трябва да играем добре и да покажем левскарския дух. За момента контузените не са възстановени, но имаме добри юноши".

"Бари се старае много и имаше добри моменти. Може би трябваше да реализира, за да излезе от тази психическа обремененост. Трябва да играем добре, а не само да ръкопляскаме на привържениците. Костадинов изпълни това, което трябваше. Знаехме, че има сериозен потенциал и бе привлечен по мое желание в Левски. Може би операцията, която претърпя, не му дава възможност да разгърне потенциала си. Но дано постепенно направи това", завърши треньорът на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички