Келиан ван дер Каап: Левски беше страхотна, вълнуваща възможност за мен


Келиан ван дер Каап: Левски беше страхотна, вълнуваща възможност за мен
Снимка: Оф. сайт на Левски

3734 0

Последното засега зимно попълнение на Левски - Келиан ван дер Каап, показа, че трансферът в "синия" клуб все още вълнува футболистите, въпреки незавидното му финансово положение. Нидерландецът определи предложението на българския клуб като "вълнуваща възможност".

"Когато подписах с Виборг това лято, нямах идеята, че ще си тръгна толкова скоро. Появи се обаче страхотна, вълнуваща възможност, която исках да преследвам. Много се радвам, че бях във Виборг. От първия ден се чувствам добре дошъл.Това е добър клуб с отлична среда. Желая на момчетата всичко най-добро занапред", обяви защитникът пред сайта на бившия си клуб.

"Възможността" беше оценена високо и от спортния директор на Виборг Йеспер Фредбърг. "На Келиан беше дадена прекрасна възможност. Това беше сделка, която имаше смисъл за всички страни. Нямаше смисъл да заставам на пътя на трансфера. Пожелавам му успех в България. Той не игра много за нас, но приносът му за отбора беше положителен. Дадохме му най-топлите препоръки", посочи той. А ето кой може да бъде следващото попълнение на "сините". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички