Ван дер Каап коментира сравненията с Ван Дайк и даде обещание на феновете


Ван дер Каап коментира сравненията с Ван Дайк и даде обещание на феновете
Снимка: Оф. сайт на Левски

2202 0

Новият защитник на Левски Келиан ван дер Каап даде първото си интервю за клубната телевизия. В него той сподели как се отнася към сравненията с Върджил ван Дайк по външен вид и какво знае за новия си клуб и неговите фенове.

"Смятам, че съм модерен футболист, модерен защитник. Защитник, който е сравнително доста агресивен в единоборствата. В същото време обичам да играя с топката. Смешно е, че много хора ме определят за двойник на Върджил ван Дайк и намират прилика между нас двамата. Аз съм Келиан ван дер Каап и се опитвам да правя това, в което съм най-добър", заяви нидерландецът за "ЛЕВСКИ ТВ".

"Знам за историята на клуба, знам, че има много привърженици, знам за успехите на клуба в миналото в Европа, а също така разговарях с някои от предишните играчи от Нидерландия, които са играли за отбора. Знам, че Стоилов е легенда на клуба не само като треньор, а и като футболист. От двете тренировки, които проведох под негово ръководство, имам страхотни впечатления. Той е голям професионалист, има страхотен опит в треньорската професия и съм много доволен, че ще работя с него", допълни ван дер Каап.

"Запознат съм със страстта на феновете на Левски към отбора. Аз ще се опитам да оправдая очакванията, ще играя на максимума на възможностите си", обеща бранителят. А ето един измежду кои двама играчи може да бъде петото зимно попълнение на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички