Станимир Стоилов отби въпросите за Тити Папазов и заяви: Левски трябва да играе като Левски


Станимир Стоилов отби въпросите за Тити Папазов и заяви: Левски трябва да играе като Левски
Снимка: БГНЕС

1284 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори на пресконференция преди утрешното (28 август) гостуване на Ботев Враца в мач от 8-ия кръг на Първа лига. Двубоят на "Христо Ботев" ще започне в 21:00 часа!

"Притесненията ми винаги са били как ще се представим на терена. Левски трябва да играе като Левски. Винаги да търси надмощие и в стил Левски. Имаме възможност утре да покажем в каква форма се намираме", започна "синият" наставник, цитиран от "Dsport".

"Общо взето всички са здрави. Засега нямаме контузени футболисти. Имам идея за състава. Имаме още 2 тренировки и тогава ще преценим. Общо взето сме сигурни в тактиката".

"Ботев Враца през тази година подобри представянето си. Имат нов треньор, на него се дължи подемът в играта. Имат голям брой чуждестранни футболисти и това помага за вдигането на качеството на играта. Те заслужават внимание, но за мен по-важно е как ще играе Левски. Няма да зависи от противника, ако Левски играе на максимума на възможностите си", каза още Станимир Стоилов и добави, че е рано да се говори за мача за Суперкупата срещу Лудогорец, който ще се проведе на 1 септември:

"Всеки мач ще подходим максимално отговорно. Има достатъчно дни до Суперкупата. Във всеки мач ще търсим оптимален състав. Сега сме насочени изцяло към мача с Ботев Враца, който е еднакво важен".

Треньорът на Левски не пожела да говори за проведената през седмицата среща на високо ниво на "Герена" и заяви, че каквото е имал да каже на Константин Папазов, вече го е казал:

"Подробности от срещата, тя беше с клуба, фенове и спонсори. Беше взето има решение да не се дават подборности. Аз съм казал това, което е трябвало и съм го направил вътре в срещата. Повече подробдности от срещата не мога да изнеса. Аз каквото имам да казвам, съм го казал на Константин Папазов. На събранието съм му казал. Индиректно няма какво да говоря. Каквото има, съм го казал на срещата", категоричен бе той.

Вижте още: Мъри посочи защо залага на Бари и какво е нужно за "наистина добър Левски"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички