Станимир Стоилов: Дори с юноши, Левски няма да е по-зле от положението, в което е в момента


Станимир Стоилов: Дори с юноши, Левски няма да е по-зле от положението, в което е в момента
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1803 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред фенове в град Хасково преди гостуването на "сините" на Арда Кърджали по-късно днес. Той заяви, че ако е нужно, отборът ще играе само с юноши в даден момент и увери, че дори тогава ситуацията няма да е по-зле от сегашната:

*На срещата със запалянковците бяха и собственикът Наско Сираков, изпълнителният директор Иво Ивков и членът на УС Даниел Боримиров.

"С общи усилия всичко ще се оправи. Помощта на феновете е всекидневна. Без тях няма да се справим. Вярвам в нашата обща фенска подкрепа и ще се справим. Всичко, което може да донесе полза на Левски ще се свърши. Дори да играем с юноши, Левски няма да е по-зле от положението, в което сме в момента", каза Стоилов.

"Дошли сме, за да покажем на хората, че всичко е честно и почтено. Трябва да убедим достатъчно привърженици и за да няма недомлъвки, клубът ще обиколи цяла България, за да може да гледаме хората в очите".

"Знаете, че не коментирам други клубове и рефери. Несериозно ми изглежда. Нашите противници могат да си коментирам каквото си искат. След няколко часа ще видим дали сме готови. Проблемите трябва да ни обединяват и да ни направят по-силни", добави още Мъри и завърши със следните думи: "Хасково е моят роден град и отбор. Пожелавам успех на тима в Трета лига. Дано отборът влезе във Втора лига".

Мачът срещу Арда започва в 17:30 ч. и можете да го следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички