Наско Сираков с първи коментар след оставката на Живко Миланов


Наско Сираков с първи коментар след оставката на Живко Миланов
Снимка: Официален сайт на Левски

6690 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков направи първи коментар след оставката на Живко Миланов. Късно снощи "сините" загубиха от Ботев Пловдив с 3:1 като гост, а след мача наставникът на тима обяви, че поема отговорност за слабите резултати на отбора, като подава оставка.

Наско Сираков заяви, че предстои събрание на Управителния съвет и Надзорния съвет, където да се разгледа оставката на Миланов и едва тогава клубът ще излезе със становище. Сираков подчерта, че на този етап Живко Миланов остава треньор на отбора, но не може да каже дали ще води тима в следващия мач.

"Ще съберем по най-бързия начин Управителния съвет и Надзорния съвет. Ще ги запозная с решението на Живко, тогава ще има решение и ще излезем със становище от клуба", заяви Сираков пред bTV.

"Той, нормално, е под въздействие на емоциите. Аз го разбирам и му влизам в положението. На този етап остава начело", добави още Сираков. И допълни, че няма яснота дали Миланов ще изведе отбора в следващия мач - домакинството на Берое след седмица.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички