Стана ясна заплатата на Георги Миланов по новия договор с Левски


Стана ясна заплатата на Георги Миланов по новия договор с Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8107 0

Месечното възнаграждение на Георги Миланов по новия му договор с Левски ще бъде 15 000 лева, твърди "България днес". Според изданието досегашната заплата на халфа при "сините" е била двойно по-висока - 30 000 лева.

Договорената с Миланов сума е по-висока от тавана за заплати за български играчи на "Герена". Тя е 8000 лева и бе установена в началото на 2022 година. Видно е, че играчът е склонил на значително намаление на заплатата си, но, както самият той обясни, е щастлив в клуба и влиза в положение.

"Подписването на нов договор зависи и от двете страни. В момента съм щастлив. Моята първа амбиция беше да се възстановя и да започна да играя добре, за да радвам феновете. Договорът е най-лесното нещо. Не мога да влизам в детайли. Моята работа е на терена, а когато има нещо официално, клубът ще го обяви", каза той преди няколко дни.

30-годишната звезда на "сините" е постигнал принципна договорка с ръководството за параметрите по новия договор. Остава само да се уточнят някои малки детайли. А ето каква е финансовата ситуация в Левски и положението с лиценза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички