Георги Миланов взе решение дали ще продължи с Левски, или не


Георги Миланов взе решение дали ще продължи с Левски, или не
Снимка: lap.bg

6749 0

Бъдещето на Георги Миланов е напът да стане ясно. Контрактът на халфа с Левски изтича в края на сезона и от известно време клуб и играч водят преговори за подновяването му. Според "Мач Телеграф" разговорите са много близо до успешен край.

Големият проблем за споразумението е била заплатата, която клубът е предложил на звездата. Тя е много по-ниска от тази, която бившият национал получава в момента. Миланов обаче я е приел, като причините за това са две - треньорът Станимир Стоилов и "сините" фенове.

Полузащитникът е много щастлив от работата си с Мъри, а също така е впечатлен от любовта на привържениците към него. Това го е убедило да остане на "Герена".

От началото на сезона Миланов записа 16 мача и 2 гола в Първа лига със синята фланелка. Той пропусна доста маове, тъй като се бореше със сериозна контузия, но се завърна в игра. А ето как футболистът отговори на въпрос дали иска да играе пак зад граница.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички