Спортният директор на Левски даде подробности за селекцията и дали ще привлекат Бодуров


Спортният директор на Левски даде подробности за селекцията и дали ще привлекат Бодуров
Снимка: Официален сайт на Левски

8389 0

Спортният директор на Левски – Ивайло Петков, представи на официална пресконференция първото зимно попълнение - Симеон Славчев. Освен това Петков коментира и колко още нови попълнения се очакват на "Герена". Той е категоричен, че първо се обръща внимание на българите, а след това се поглежда към чужденците.

"Водим преговори с други играчи, тъй като работим от лятото. Имаме конкретно набелязани имена и в най-скоро време се очаква да подпишем с още един-двама човека. По принцип и преди съм казвал, че търсим българи, които имат класата и потенциала да играят в Левски. Славчев е един от тези хора. Влязохме в контакт с него, след като разтрогна с Карабах. Ако има българи, които могат да допринесат за развитието на Левски, ще водим преговори. Ако няма, търсим чужденци., заяви Петков.

Петков коментира и дали има истина в появилата се информация, че Николай Бодуров е пред трансфер. "Това е поредната сензация, която се пуска по сайтовете. Откакто аз работя, съм видял едно 50 футболиста да се спекулира. Към този момент няма нищо около Бодуров. Ивелин Попов? Той е един от българските играчи, които заслужават да играят в Левски, но той има договор с Ростов. Доста трудно ще се договорим с отбор от елита на Русия”, завърши Ивайло Петков. 

А кой друг български национал е смятан за сигурно попълнение за "сините" - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички