Спокойствие за Левски, задържа бразилските си звезди на "Герена"


Спокойствие за Левски, задържа бразилските си звезди на "Герена"
Снимка: Levski.bg

8116 0

Един от капитаните в Левски - Цунами, е взел решение за бъдещето си и той не мисли да създава проблеми на ръководството на "сините". Крайният защитник е обявил, че е готов да остане на "Герена", колкото се иска от него. 

Левски задържа бразилските си звезди

Бразилецът е изключително доволен от престоя си у нас, както и от любовта, която демонстрират феновете към него. Той е на 27 години, а "сините" са били единствената възможност, която е имал в кариерата си, за да играе в Европа, информира "Мач Телеграф".

Според информацията такава е и ситуацията с Роналдо. Той бил изключително доволен, че "сините" направиха всичко възможно, за да бъде у нас заедно с майка си. Крилото не искал тя да остава сама в Бразилия. Двамата са живели там в едно от най-големите гета на Рио де Жанейро. Уелтон също бе спряган в групата на играчите, чиито договори изтичат, но се оказа, че той още миналата есен си е осигурил нов договор с по-добри условия. По-рано шеф в Левски намекна, че водещи клубове у нас са опитали нерегламентирани разговори с играчи на "сините" и отправи предупреждение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички