Шеф в Левски предупреди: Водещи клубове у нас да не влизат в нерегламентирани контакти с наши играчи


Шеф в Левски предупреди: Водещи клубове у нас да не влизат в нерегламентирани контакти с наши играчи
Снимка: Levski.bg

4981 0

Борислав Георгиев, който е член на УС на Левски, коментира трансферните спекулации около "сините". Освен това отправи сериозно предупреждение към родните клубове, без да назовава имената им, че са се свързвали нерегламентирано с играчи.

Апелът към водещите клубове у нас

"Този ресор не е мой. Г-н Сираков, г-н Боримиров, г-н Йовов са специалисти в областта. Във всички случаи няма да продаваме на всяка цена. Ще се продават футболисти само при изключително изгодни за клуба суми. Искам да направя апел към водещи наши клубове да не влизат в нерегламентирани контакти с наши футболисти. Ние няма да го позволим и ще се обърнем към компетентните органи. Те си ги знаят кои са клубовете. Засега няма изгодни оферти за футболисти на Левски, които да удовлетворят изискванията на клуба", заяви Георгиев в "Арена Спорт" по БНТ.

Сериозни възхвали от Айнтрахт за феновете на Левски

Той сподели и какво са казали от Айнтрахт за феновете на Левски, като са ги похвалили за подкрепата. "Няма публика, която да подкрепя така ревностно своя отбор. Това го казаха и от Айнтрахт, които за пръв път играят тук. Те казаха, че такава публика не са виждали другаде в Европа, само в Турция“, благодари членът на УС на Левски на „сините“ фенове.

Битката за титлата

Той заяви, че следващите мачове ще покажат доколко са реалистични целите на Левски за титла. "Всичко е възможно. Предстоят ни няколко мача, които до голяма степен ще покажат дали ще се изпълнят целите ни.

В клуба се създаде спокойствие, всички решения се решават с вишегласие в кабинета на изпълнителния директор. Елин Топузаков пое отбора в труден момент. Ники Костов направи така, че да изживеем 6 невероятни мача. Той създаде спокойствие в клуба и отбора". Георгиев заяви и добра новина за феновете на Левски, а именно, че вече не се трупат нови задължения към НАП, а се изплащат текущите за първи път от 3 години нас.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички