Списъкът на Левски с българи скочи до осем души, чака трима през зимата


Списъкът на Левски с българи скочи до осем души, чака трима през зимата
Снимка: Официален сайт на Левски

3925 0

Със смяната на ръководните фактори в Левски се очаква да има и промена в политиката на клуба. Една от промените се очаква да е свързана с първия тим и налагането на повече българи в състава. 

От "Герена" вече са в напреднали прегово­ри с осем родни фут­олисти. Трима от тях трябва да се присъединят към от­бора до края на под­готовката в Кипър, пише "Меридиан мач". С тях нещата са договорени и остава само да се изчистят дребни детайли око­ло трансферите. Ос­таналите петима ще се присъединят към отбора през лятото, когато ще стартира пълната промяна на отбора.

Новият из­пълнителен директор на „сините" Павел Колев бе категори­чен, че на „Герена" трябва да се сложи край на привличането на легионери и ще се разчита почти изцяло на българи. Чужден­ците пък ще се гледат под лупа и за целта предстои да се изгра­ди истинско скаутско звено, каквото до момента има­ше само на книга. „Сините" разчи­таха единствено на Кирил Вангелов, който обаче си стоеше най-вече на „Герена". 

Наставникът на тима Георги Дерменджиев също заяви, че ще се взимат само проверени играчи и не на всяка цена - ето какво сподели той

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички