Левски започва втората част от подготовката си


Левски започва втората част от подготовката си
Снимка: Официален сайт на Левски

1157 0

Левски ще стартира днес втората част от подготов­ката си в Кипър.л Футболисти­те бяха пуснати в двудневна почивка, като бяха свободни да напуснат Острова на Аф­родита, за да видят своите близки. Към отбора ще се присъедини и новият треньор на сините Георги Дерменджиев, който бе принуден да се за­върне в България заради грип­ната епидемия, която върлу­ва у нас.

Наставникът се при­бра в родния Пловдив, за да се види със съпругата си Мари­ана и малкия си син Георги, ко­ито са на легло, повалени от вирус, пише "Тема спорт". Част от футболисти­те, сред които Габриел Обертан, Николай Михайлов, Дави­де Мариани, Серджиу Буш, Ан­тони Белмонт и Богдан Ваш­чук, също се възползваха от почивката и напуснаха Кипър.

Единствено занимание имаха младоците в тима, които се готвеха под ръководството на помощниците на Дермен­джиев Асен Букарев и Тодор Симов. През този втори пе­риод на Острова на Афроди­та Георги Дерменджиев ще се опита да реализира тактиче­ските си идеи в тима. Именно върху това ще се наблегне най-много, след като през пър­вата част се залагаше основ­но на физическата подготов­ка.

Валери Божинов също така разкри, че е бил на крачка от завръщане на "Герена" - ето какво е осуетило плановете му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички