Спешна пресконференция след абсурда на ЦСКА 1948 - Левски (ВИДЕО)


Спешна пресконференция след абсурда на ЦСКА 1948 - Левски (ВИДЕО)
Снимка: LAP.BG

5426 0

Тема №1 в българския футбол в последните 24 часа е дербито между ЦСКА 1948 и Левски, и по-специално отменената дузпа, която реферът Никола Попов превърна в един от най-куриозните моменти през настоящия сезон в Първа лига. И това принуди спешна намеса от Съдийската комисия към БФС. 

Ръководният орган в родното съдийство ще даде специална пресконференция във вторник (02.03.2021), на което ще даде разяснения за отменената дузпа, както и какви ще бъдат последствията след решението на Попов. 

Както е известно, през второто полувреме на иначе скучното дерби между "червени" и "сини" главният рефер отсъди дузпа в полза на новака, след като Митков нахлу в наказателното поле и бе съборен от новия страж на 26-кратните шампиони Миколич. След сериозни протести на играчите на Левски той не просто промени решението си, но показа и жълт картон на Митков за симулация. Повторенията показаха, че контакт има, но и вратарят на "сините" първо закача топката, макар и леко. 

Не е ясно в момента дали главният рефер е получил сигнал от асистентите си за липса на контакт между нападателя и вратаря. Основният спонсор на "червените" - Цветомир Найденов, в собствен стил заклейми ситуацията (вижте подробности в линка). 

Ето и съобщението на Съдийската комисия: 

"СК при БФС свиква пресконференция за всички медии и журналисти, която ще се проведе на 02.03.2021г. от 15:30 ч. в амфитеатралната зала на НФБ „Бояна“.

Пресконференцията ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, затова молим за присъствието на само един журналист от медия."

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички