Красимир Балъков след Левски: Явно ВАР вече е в България и някой говори на съдията


Красимир Балъков след Левски: Явно ВАР вече е в България и някой говори на съдията
Снимка: cska1948.bg

1877 0

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори след нулевото равенство на неговия тим срещу Левски. Балъков остана разочарован, че отборът му не е спечелил, като освен това направи коментар относно спорна ситуация в мача, когато главният съдия отсъди дузпа, а след това я отмени.

"Не ни достигна гола. Много сме доволни от играта, момчетата изпълниха всичко, както го искахме, но не стигнахме до гол. Всяко равенство е като загуба за нас. Прави ми впечатление, откакто съм в България, че когато зарядът в мачовете се покачи, то се правят едни глупави грешки от съдиите. Не обичам да говоря за съдии, защото всеки прави грешки.

Мачът днес обаче беше за нас и надиграхме категорично Левски. ВАР днес влезе в действие, в кръга на шегата. Жалко, че не успяхме да отбележим - не от дузпа, а от редовно положение. То днес ВАР влезе в сила. Очевидно някой е казал на съдията нещо, ВАР явно е бил на "Васил Левски" днес. За Галин Иванов - може ли някой, който е напуснал лагера уж да играе в мача. Жълта спекулационна медийна кампания" - сподели Балъков.

A какво заяви Славиша Стоянович след равенството с ЦСКА 1948?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички