Славиша Стоянович: Нямаме убийствен инстинкт, не сме далеч от критичната зона в Първа лига


Славиша Стоянович: Нямаме убийствен инстинкт, не сме далеч от критичната зона в Първа лига
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1469 0

Наставникът на Левски Славиша Стоянович говори след второто поредно нулево равенство за неговия тим в българската Първа лига. Седмица след ремито с Етър, този път "сините" не се победиха с ЦСКА 1948, като дори бяха близо и до поражението.

"Беше труден мач, агресивен. Можеше да го загубим, а можеше и да го спечелим, ако бяхме по-концентрирани. Точка по точка. Трябваше да спечелим мача, това не е достатъчно. Във Велико Търново имахме положения, но не вкарахме, сега нямахме толкова положения, бе по-агресивен мач.

Нямаме този убийствен инстинкт. Имаме само 1-2 играчи, които могат да вкарат. Трябва да го оправим, ако искаме 3-те точки. Така е, че ни липсва креативният футболист, всички го виждат. С такъв тип играч ще е по-лесно за нападателите. Работим да направим, каквото можем с тези момчета, докато се завърнат контузените играчи.

По принцип е добре в защита, трябва да сме още по-контактни. Пуснахме положения за ЦСКА 1948, с които можеха да вкарат. Трябва и да вкарваме голове. Ако в защита не ти вкарат, но и ти не вкараш, това е само една точка, много малко.

Трябва да мислим и на двата фронта - за първенството и за Купата. Далеч сме от топ 6, но не сме толкова далеч от критичната зона. За Робърта не знам нищо, нямам информации. Ако съм прав, трансферният прозорец се затваря, да не дойде изненада след мача" - сподели Стоянович за "Диема спорт".

А братя Цоневи са все по-близо до завръщане в игра за Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички