Спас Русев разпуска на частен остров


Спас Русев разпуска на частен остров

1162 0

Собственикът на Левски Спас Русев кара новогодишната си ваканция на частния остров Мистик в държавата Сент Винсент и Гренадини, която е част от архипелага Малки Антили.

Босът публикува снимка в личния си профил в социалната мрежа Instagram, като е отбелязал, че тя е от един от най-добрите плажове в света - Макарони. На нея позират доста хора, които са се снимали на игрище за плажен волейбол.

Полузащитникът на Левски Мехди Бурабия също е на екзотична Ваканция 8 последните дни на 2016 година. Роденият през 1991 година играч е в Мексико, където се наслаждава на прекрасно време и различни забавления, пише "Тема Спорт".

Бурабия направи съпричастни последователите си в една от социалните мрежи с моменти от своята почивка. Халфът сподели любопитни кадри, на които се вижда, че се забавлява максимално на изживяването. Той дори се снима на пирамидата в античния град на майте Коба, намиращ се на полуостров Юкатан.

Бурабия ще трябва да се яви на първа тренировка за 2017 година на б януари, петък. Четири дни по-късно тимът заминава за Кипър. На Острова на Афродита сините ще проведат два лагера. През втория тимът ще изиграе 5 контролни срещи.

Първият официален мач на Левски през 2017 година ще е в уикенда на 18 февруари. Тогава столичани гостуват на Пирин в Благоевград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички