"Левски" и Гонзо в сблъсък за играч на Лудогорец


"Левски" и Гонзо в сблъсък за играч на Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1585 0

В търсенето на класно за българските стандарти попълнение в защитата „Левски" и Черно море също се интересуват от футболиста на Лудогорец Георги Терзиев.

Бранителят е трикратен шампион с разград-чани. През този сезон обаче той е твърда резерва в състава на Георги Дерменджиев. В елита има едва 3 участия. В 4 мача се подвизава като капитан на втория тим на „орлите", който играе във Втора лига.

24-годишният защитник от Сливен през миналата кампания игра за Лудогорец в първенството. Сега е 4-а опция в центъра на отбраната след румънеца Козмин Моци, аржентинеца Хосе Паломино и украинеца Игор Пластун.

В „Левски" искат със сигурност да се разделят с двама от футболистите си на този пост - шведа Симон Сандберг и румънеца Сърджан Лукин. На трети - Виктор Генев, договорът изтича в края на годината. При осигуряване на попълнения и той ще си тръгне от „Герена". Терзиев е един от вариантите, които обсъждат в „Левски", пише "24 часа".

Бившият директор и треньор на „сините" Георги Иванов-Гонзо обаче също има интерес към бранителя на „Лудогорец". Пловдивчанинът иска да го вземе под наем във водения от него „Черно море". В момента варненци разполагат с трима футболисти на тази позиция в лицето на Пламен Николов, Траян Траянов и Ондрей Сукуп.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички