Спас Русев потвърди, че ще намали задълженията на Левски с 3 млн. лева


Спас Русев потвърди, че ще намали задълженията на Левски с 3 млн. лева
Снимка: Официален сайт на Левски

2786 0

Бившият собственик на Левски Спас Русев потвърди, че ще изпълни ангажимента си и ще покрие задълженията, които има клуба към "Виваком". Това обещание даде Русев още в началото на юни, като се очаква да бъдат покрити задължения от около 3 млн. лева. Това трябва да се случи следващата седмица.

Както е известно, Спас Русев е най-големият акционер в компанията, която беше и генерален спонсор на столичния гранд по време на неговото управление на клуба, в периода през 2017 и 2018 г. "Да, поетият от мен ангажимент, че с лични средства ще оправя задължения на Левски към "Виваком", ще стане официално факт през другата седмица. Още през месец юни всичко беше уговорено и уточнено с борда на директорите на компанията.

Просто сделката с продажбата на компанията завърши на 31 юли, като нямаше технически и практически как да се осъществи през август, който освен всичко друго е и отпускарски период. Мен ме няма в България от месец, а другата седмица се завръщам, когато от понеделник и новите собственици ще постъпят в компанията. Именно затова гарантирам на всичките сини фенове, че Левски няма да има никакви задържения към "Виваком", сподели Русев пред Sportal.bg. А как смята Наско Сираков да формира бюджета на Левски - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички