Собственикът на Джохор за прекратената контрола: Левски не може да приеме, че губи от малък отбор от Азия


Собственикът на Джохор за прекратената контрола: Левски не може да приеме, че губи от малък отбор от Азия
Снимка: Официален сайт на Левски

1180 0

Собственикът на малайзийския Джохор Дарул Та‘азим – Тунку Исмаил Идрис Абдул Маджид Абу Бакар Искандар ибни Султан Ибрахим, обвини Левски за прекратената контрола между двата тима. Припомняме, че след 54 минути игра "сините" прекратиха контролата заради неспортсменското поведение на противниковия отбор и грубите нарушения.

"Играч от противниковия отбор направи нарушение, но нямаше жълт картон. Играч на Джохор, който стоеше на няколко метра от стената, получи жълт картон. За мен съдията от Сърбия не успя да се справи с мача“, заяви собственикът на малайзийците.

"Номер 30 (б.р. – Филип Кръстев) се изплю в лицето на Леандро и го ритна, но нямаше картон. Оттам нататък мачът стана агресивен. Може би те не могат да приемат факта, че малък отбор от Азия води с 1:0 срещу клуб от Европа", добави той. А какво бе мнението на Станимир Стоилов след двубоя - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички