Станимир Стоилов след мелето на Левски: Съжалявам, че тази контрола завърши така...


Станимир Стоилов след мелето на Левски: Съжалявам, че тази контрола завърши така...
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2147 0

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, застана пред камерата на Diema Sport и коментира прекъснатата контрола на "сините" с малайзиския шампион Джохор. В срещата се стигна до брутално меле, а двата лагера решиха, че ще бъде най-добре тя да се прекрати.

Коментарът на Мъри за мелето

"Ясно е, че контролата бе добре да я прекъснем, отколкото да продължават тия нерви. Въпреки всичко стана добра проверка, имаше по-голяма агресия специално от противниковия отбор, имахме добри моменти в началото, продължихме със старите грешки и веднага получихме гол. Като ритъм и динамки стана добра проверка

Притесненията ми са да не се получават повече такива неща, доволен съм от тези горе-долу 50 минути, които изиграхме", започна Стоилов.

Показаното от Левски

"Нямахме толкова голови ситуации, но държахме иницаивата, а противникът действаше на контраатаки. Трябва да сме по-точни при подаванията, от ритъма и динамиката съм доволен, има върху какво да се работи още.

Когато има по-голяма агресия, нужно е да се отговори с чиста спортна агресия, а не да се поддаваме на чувства и емоции. Станаха хубави 45 минути".

Промените в състава след Рига и защитния вал

"Имаме проблеми с тримата ни защитници, надявам се някои от тях да се върнат още утре и по-късно. Имахме възможност да направим някои ротации и да изберем титулярния състав за днес".

Ще има ли Левски още контроли?

"Мисля, че ще успеем да намерим противник, вече имаме яснота, вероятно ще играем тук на 31-ви от 11 часа, така иска другият противник".

Трансфери

"На този етап нито входящи, нито изходящи. Има интерес към нашите играчи, но пак казвам на тоя етап няма да продаваме".

Цялостният лагер на Левски

"Доста пълноценен, доволен съм от времето, от терена за работа, храна и условия, отлично място за подготовка. Съжалявам, че тази контрола завърши така. Свършихме работата както трябва, няма да се оправдаме, трябва да набираме максимална спортна форма до началото на пролетния дял. Трябва да стартираме с нужната амбиция и желание", завърши Мъри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички