След близо 50 минути игра: Левски - Джохор бе прекратен заради сериозни разправии (ВИДЕО)


След близо 50 минути игра: Левски - Джохор бе прекратен заради сериозни разправии (ВИДЕО)
Снимка: Levski.bg

5586 0

Контролната среща на родния гранд Левски срещу Джохор бе прекратена около 50-ата минута, при резултат 1:0 за малайзийците, тъй като се стигна до сериозно меле между двата лагера малко след началото на второто полувреме.

Срещата започна по чудесен начин за Левски. "Сините" доминираха в първите 15 минути на терена, без да оставят шанс на своя съперник. След това обаче превес взеха малайзийците и откриха резултата след грешка в защита на Ноа Сонко Сундберг. Автор на гола бе Хуан Муниз.

Втората част започна с разправия между футболист на Джохор и Филип Кръстев. Стигна се до сериозни ексцесии като трябваше и двата лагера да се намесват на терена. В 52-ата минута Филип Кръстев получи жесток неспортсменски удар близо до центъра, което повиши страстите. След 10-минутна разправия стана ясно, че срещата няма да продължи и двата тима се насочиха към съблекалните.

Видеоматериал от мелето между Левски и Джохор.

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ

Още във втората минута Левски създаде хубаво положение за гол. "Сините" организираха добро нападение на фланга, а топката бе подадена на централната линия, където тя бе поета от Филип Кръстев, който нанесе хубав удар извън наказателното поле, но не затрудни Сейхан Хазми. Малко по-късно се откри нов шанс за родния гранд. Патрик-Габриел Галчев центрира отдясно и сложи топката право на главата на Ивелин Попов, но ударът с глава на нападателя не предизвика проблеми за противниковия вратар.

След 15-ата минута обаче Джохор се посъбуди и се настани в половината на Левски, но не успя да създаде нищо по-опасно пред вратата на Андреев. В 22-ата минута малайзийците стигнаха до първото си по-сериозно положение. Защитата на Левски изпусна футболист на Джохор, който нанесе плътен удар по земя, но Пламен Андреев запази мрежата си чиста. В 25' обаче Джохор откри. Отбраната на родния гранд отново сгреши, а там по перфектен начин се възползва Хуан Муниз, който с плътен удар разпечата Андреев за 1:0 за Джохор.

В 31-ата минута Филип Кръстев си пробва късмета от близо 20 метра след удар от пряк свободен, но топката мина встрани от вратата на Хазми. 10 минути по-късно Ивелин Попов прати чудесна топка в наказателното поле, слагайки я на главата на Рикардиньо, но таранът на Левски стреля встрани и пропусна да изравни резултата.

ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ

Втората част започна с истинско меле между двата лагера. Футболист на Джохор влезе доста остро в краката на Филип Кръстев и се стигна до разправия. За щастие, не се стигна до сериозни ексцесии и двата тима бързо подновиха играта. В 52-ата минута Кръстев бе изведен в наказателното поле на малайзийците и си пробва късмета от малък ъгъл, но ударът му мина встрани.

Играчите на Джохор продължиха с нападките и се стигна до ново меле на центъра на терена. Двата треньорски щаба трябваше да се намесват, за да се предотвратят ексцесии. Междувременно футболистите на "сините" се прибраха обратно в съблекалнята.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

Левски: Вижте 11-те на Мъри ТУК.

Джохор: 33. Сийхан Хазми, 5. Жорди Амат Маас, 6. Натаниел Уан, 9. Бергсон, 10. Леандро Веласкес, 15. Мухамад Бахарудин, 20. Хуан Муниз, 24. Оскар Арибас, 32. Шарул Саад (к), 42. Ариф Айман, 45. Фернандо Форестиери.

ПРЕДИ МАЧА

Към момента "сините" са с актив от 3 победи и ч загуба по време на своя зимен лагер, преди подновяването на сезона в Първа лига. Момчетата на Мъри победиха Рига на два пъти с 3:2 и 2:0, Ал Насър с 2:1, но допуснаха загуба от шампиона на Кувейт - Ал Кувейт, с 2:3.

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, има доста проблеми с контузени. По всяка вероятност днес "сините" ще бъдат без възстановяващите се от травма - Келиан ван дер Каап, Жереми Петрис и Кристиян Димитров.

Джохор се намира в серия от 2 поредни загуби в приятелски срещи, но има и 3 спечелени мача в последните си пет във всички турнири.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички