Смут на "Герена": Среща няма да има, фенове на Левски скандираха срещу Наско Сираков


Смут на "Герена": Среща няма да има, фенове на Левски скандираха срещу Наско Сираков
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3039 0

На 18-и декември ръководството на Левски покани по трима представители на сдружението "Левски на Левскарите" и НКП на среща в офисите на клуба на улица "Тодорини кукли" №47.

От двете организации обаче не се съгласиха с този формат и поискаха всички желаещи "сини" привърженици, както и медиите, да присъстват на събитието.

Впоследствие от "Герена" обясниха, че в момента това е невъзможно, тъй като условията на стадион "Георги Аспарухов" не позволят провеждането на среща в по-широк формат.

След това НКП нападна Наско Сираков и даде 3 примера, които го оборват, а "Левски на Левскарите" пък призова всички фенове да отидат на уреченото място и в уречения час (10:30).

В крайна сметка, председателят на сдружението - Димитър Костадинов, обяви в днешния 20-и декември, че среща в желания от ръководството формат няма да се състои:

"Открита среща за феновете и медиите няма да има. Ръководството не се съгласява с нашето желание да влязат всички, както и медиите, за да може всички левскари да се информират какви са отношенията и какво се случва. Хората, които са се събрали не са нито хиляди, нито стотици. Така че оправдания от рода, че няма къде, не вървят. Сегашните собственици явно нямат нужда от среща. Не желаем да правим срещи на тъмно и без медии. Ние държим да правим всичко пред медиите на светло. Не желаем да се превръщаме отново и отново в съучастници и проводници, в които да предаваме на левскарите вредни и нечестни обещания за светло бъдеще", категоричен бе Костадинов.

В един момент след това той се насочи към офиса на "Тодорини кукли", за да се уточни окончателно дали, кога и какви разговори ще се водят с ръководството.

На касите на "Герена" се бяха събрали около 30-40 човека, а голяма част от тях започнаха да скандират срещу Наско Сираков и да призовават шефовете на Левски да не се крият!

После Димитър Костадинов пак застана пред журналистите и обяви финално, че среща днес няма да има, а събралите се хора ще постоят още малко и ще си тръгнат.

"Наско Сираков не желае да се изправи пред публиката на Левски. Не се борим срещу Наско Сираков. Не сме против личността Наско Сираков. Ние се борим срещу модела "бащица". Той е бащица в управленска и финансова несъстоятелност. Левски е зависим от една компания. Ние показахме, че с Ивайло Ивков и Станимир Стоилов можем да създадем модел, който доведе до добри резултати. В момента тече процес по загробване на Левски", обясни председателят на "Левски на Левскарите".

*Четете всички последни новини около Левски в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички