"Сменя накладки": Играч с над 130 мача за Левски се подигра с Илиана Раева - прати я в Карлуково (СНИМКА)


"Сменя накладки": Играч с над 130 мача за Левски се подигра с Илиана Раева - прати я в Карлуково (СНИМКА)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5018 0

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева участва като жури в телевизионното предаване Dancing Stars. В последния епизод тя се появи с доста колоритна визия - наподобяваща египетската владетелка Клеопатра.

По този повод се появиха и някои критики към нея от популярни фигури. Сред тях бе поетесата Димана Йорданова, която заяви: "Тя не е жури, а абажури". Своето негативно мнение изказа и бивш футболист на Левски.

Става въпрос за Илиан Стоянов, популярен още като Коловати, който има над 130 мача със "синята" фланелка. Той бе доста по-краен в своите думи в сравнение с Йорданова и се изказа грубо по адрес на съпругата на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков.

Коловати се изказа грубо по адрес на Илиана Раева

Коловати обиди Раева

Стоянов дори качи снимка на Раева в личния си профил в социалната мрежа Facebook (можете да я видите по-долу в материала), като отбеляза Раева в... Карлуково. Именно там се намира голяма болница за душевноболни хора.

"Намества чакри, стави, прешлени. Лее куршум, бае на боб, сменя накладки!" - написа Стоянов. Неотдавна пък НКП се заяде с Наско Сираков и се обърна към Илиана Раева заради БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички