"Гонзо бе точният да замени Михайлов - трябва ли да го превръщат в неграмотен злодей"


"Гонзо бе точният да замени Михайлов - трябва ли да го превръщат в неграмотен злодей"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3997 0

Бившият футболист на Левски и на ЦСКА Илиан Стоянов - Коловати написа любопитно публикация в личния си профил в социалната мрежа Facebook. В нея той коментира избора на Георги Иванов - Гонзо за президент на Българския футболен съюз (БФС).

Той риторично пита дали Гонзо "трябва да бъде превръщан в някакъв неграмотен злодей, само защото не се е оказал на правилното място". Коловати допълни, че той е трябвало да замени Борислав Михайлов, без на практика нищо да се променя.

За финал допълни, че заявените намерения да издига българския футбол до нови висоти ще се окажат блъф. Ето и цялата му публикация без редакторска намеса:

Още: Идеалист до край: Бивш президент на ЦСКА и БФС призова за обединение между Бербатов и Георги Иванов

Коловати с интересни думи за Георги Иванов - Гонзо

Коловати коментира Гонзо

"Малко в повече ми идват нападките и обидите към Георги Иванов–Гонзо. Било падение, невиждан срам и още какви ли не неща говорят обикновените хора за неговото избиране, но всъщност какво е виновен самият Гонзо? Трябва ли да го превръщат в някакъв неграмотен злодей, само защото според тях не се е оказал на правилното място в правилния момент.

Да, категорично Гонзо бе точният човек, който трябваше да смени Борислав Михайлов, без на практика нищо да се променя. А всъщност той дори има намерение да прави корекции и да издига нивото на българския футбол до нови висоти. Намерения, които ще се окажат много скоро пълен блъф" - написа той. А кумът на Христо Стоичков застана твърдо зад Гонзо.

Възможно ли е? Човек от екипа на Бербатов отива при Гонзо?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички