НКП на Левски се заяде с Наско Сираков - обърна се към Илиана Раева заради Конгреса на БФС


НКП на Левски се заяде с Наско Сираков - обърна се към Илиана Раева заради Конгреса на БФС
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

11851 0

Националният клуб на привържениците на Левски се обърна към съпругата на Наско Сираков - Илиана Раева, в опит да разбере "позицията на Вашето семейство относно Конгреса на БФС".

НКП се заяде със Сираков

"Принудени сме да се обърнем именно към Вас, защото за наше огромно съжаление, на най-голямата жива легенда и голмайстор на Левски, Наско Сираков, не може да се вярва за нищо", твърдят от НКП и призовават:

"Много молим да запознаете привържениците на Левски каква позиция, избор, цели, мотиви, бихте имали на предстоящия Конгрес".

Илиана Раева

Ето какво гласи цялата публикация на НКП (без редакторска намеса):

"До ПФК „Левски“ АД

Уважаема г-жо Раева,

Обръщаме се към Вас с надеждата да споделите пред привържениците на обичания от Вас клуб каква е позицията на Вашето семейство относно Конгреса на БФС, в чието навечерие се намираме.

Принудени сме да се обърнем именно към Вас, защото за наше огромно съжаление, на най-голямата жива легенда и голмайстор на „Левски“, Наско Сираков, не може да се вярва за нищо.

ОЩЕ: Гонзо призна: Работя добре с ЦСКА и Левски, не ми минава мисъл да загубя!

Поставени сме и в деликатната ситуация да не може да направим това официално и към г-н Изпълнителния директор – Даниел Боримиров. Сама осъзнавате, че едва ли би могъл да се изрази достатъчно категорично по темата.

Затова много молим да запознаете привържениците на Левски каква позиция, избор, цели, мотиви, бихте имали на предстоящия Конгрес на БФС.

Вълнуваме се дали острите Ви позиции, реакции, заплахи ще продължат към новото ръководство, което се очертава да запази статуквото, или до една ще бъдат цензурирани от семейните Ви господари и ще си продължим постарому, за да не се наруши комфортът на обичаното Ви семейство.

Ясно съзнаваме, че едва ли позицията Ви ще изхожда от интереса на ПФК „Левски“, а от този на „Семейната /Ви/ приказка“, но все пак ще сме благодарни, ако ни осветлите, дали наистина „камък върху камък“ няма да остане от порочното управление, и дали ще поведете 20 хил към справедливостта? ... Или и тези публикации са вече изтрити?

Благодарим Ви!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - ЦСКА и Левски с различни желания за президент на БФС, но и без глас за Гонзо?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички