Случаят със Сонко не се повтаря: От Левски отрязали Лудогорец за основен играч


Случаят със Сонко не се повтаря: От Левски отрязали Лудогорец за основен играч
Снимка: Georgi Todorov Jr. / LAP.bg

6576 0

От Левски са отхвърлили оферта от Лудогорец за още един основен техен играч след продажбата на Ноа Сонко Сундберг. Предложението е било за капитана Андриан Краев.

Атаката на Лудогорец към играчите на Левски

На "Герена" е пристигнало официално предложение от Разград, но ръководните фактори на "сините" са били категорични, че няма да продадат един от основните си халфове на Лудогорец, пише "Тема спорт".

Офертата е дошла в последните дни, като желанието на Лудогорец е да привлекат добър български полузащитник след трансфера на Кирил Десподов в гръцкия гранд ПАОК. Интерес към Краев проявяват още клубове от Германия и Централна Европа. През зимата Левски отхвърли 600 000 евро от унгарския МОЛ Феехервар. Тогава мажоритарният собственик Наско Сираков е поискал 1 милион, а разговорите между двата клуба не дадоха резултат.

Андриан Краев е сред най-важните играчи на терена за Левски, а с мъжката си игра стана и любимец на феновете. Това му донесе и капитанската лента, когато под рамката не е Николай Михайлов. 24-годишният халф дойде от Хебър през септември 2020 година в ролята на атакуващ халф, но по-късно бе преквалифициран от Станимир Стоилов пред защитата. Междувременно от Левски поставиха цена на голямата си звезда Уелтън.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички