След заработването от Европа: Левски взима двама нови играчи?


След заработването от Европа: Левски взима двама нови играчи?
Снимка: Levski.bg

2499 0

В Левски ще осъществят два входящи трнсфера до затварянето на летния прозорец, твърди "Тема спорт". Ще бъдат взети играчи на позициите десен бек и флангови нападател, но какви играчи са набелязани и дали се преговаря с тях не се съобщава. Изданието пише, че "се работи" по въпроса.

Привличането на десен бек може да стане наложително, ако Жереми Петрис бъде продаден, а индикации за това не липсват. Флангови нападател пък треньорът Николай Костов е искал да бъде привлечен още преди да се върне на поста на "Герена".

Сега в Левски могат да си позволят нови играчи, след като си осигуриха добър приход от Лига на конференциите. Преди това обаче клубът привлече само играчи на позиции, на които беше наложително - дефанзивен и офанзивен халф.

В клуба, както е известно, подписаха с дефанивния полузащитник Дарлан и офанзивният Асими Фадига. А ето каква сума си гарантира Левски от евроучастието си дотук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички