След смяната на собствеността: Ще се върне ли Станимир Стоилов начело на Левски?


След смяната на собствеността: Ще се върне ли Станимир Стоилов начело на Левски?
Снимка: Lap.bg

10202 0

Столичният гранд Левски е напът да си върне финансовата стабилност, след като мажоритарният собственик Наско Сираков обяви, че предстои смяна на собствеността. "Сините" ще отидат в ръцете на английски бизнесмен със сериозни възможности, като самият Сираков спомена, че се готви инвестиция в клуба от порядъка на 100-150 милиона евро.

Очевидно Левски отново ще се превърне във водещ фактор в българския футбол, с който ще трябва да се съобразяват всички отбори, включително и Лудогорец. Самият Наско Сираков пък ще остане в клуба, като ще отговаря за спортно-техническата част. Неговият фокус вече ще бъде върху представянето на отбора на терена, с което се очаква да настъпи значително подобрение.

При толкова сериозни амбиции в Левски трябва да вземат много важно решение преди началото на новия сезон - кой да застане начело на отбора. Както е известно, старши треньорът на "сините" Славиша Стоянович напуска клуба, като на този етап неговите функции се изпълняват от Живко Миланов. Ако Наско Сираков иска да види действителна промяна в представянето на отбора, то изборът на треньор е от решаващо значение.

Цялата "синя" общност е обединена около едно име, което може да върне Левски на победния път - Станимир Стоилов. Легендарният треньор на Левски безспорно е най-добрият избор за "сините". На този етап Наско Сираков обаче отказва да коментира дали Мъри Стоилов може да се върне на "Герена".

"Следващия сезон го изпуснахме. Трудно ще е да изградим отбор за 40 дена, но ще играем важна роля в първенството. Да завършим всички неща по договора, а тогава ще мислим завръща ли се тандемът Наско Сираков-Станимир Стоилов", коментира Сираков по-рано днес.

Повече подробности за новия собственик на Левски четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички