Бившият президент на Левски Тодор Батков: Станах собственик за 30 секунди


Бившият президент на Левски Тодор Батков: Станах собственик за 30 секунди
Снимка: БГНЕС

4142 0

Един от бившите собственици на Левски - Тодор Батков коментира новината, която Наско Сираков анонсира малко по-рано днес. Той заяви, че не е запознат с повече детайли от вече обявените, но предупреди, че парите трябва да се харчат разумно:

"Не съм в течение на това, което Сираков обяви, но звучи много обещаващо. За да върви един отбор, освен народната любов, в съвременните условия има нужда и от сериозна финансова подкрепа. Дано стане. Трябва да се харчи разумно, трябва да се мисли преди да се възприеме спортно-техническа концепция", посъветва Батков.

"С наемници, както ги нарече Ники Михайлов, няма да стане. Трябва да се заложи на едно ядро от наши футболисти, които са излезли от нашата школа, по-млади и не толкова млади. Без чужденци не става, но те трябва да са доказани и да са по-добри от българските футболисти, нещо като модела от 2003, 2004, 2005 година".

Бившият собственик на "сините" заяви още, че когато той е поел кормилото на "Герена", процедурата е била финализирана за 30 секунди:

"Аз имам пълно доверие на Сираков и се надявам, че нещата ще бъдат наред. Когато аз придобих Левски, станах собственик за 30 секунди. Акциите бяха в мен и аз платих номинала на г-н Чорни. В случая това, за което говори Сираков е доста по-сложна юридическа схема", добави още адвокат Тодор Батков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички