Наско Сираков остава в Левски, ето какъв пост ще заема


Наско Сираков остава в Левски, ето какъв пост ще заема
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1657 0

Навръх 107-годишния рожден ден на Левски мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков съобщи, че предстои смяна на собствеността. Клубът ще бъде закупен от англичанин, който няма общо с политиката, като бизнесът му е позициониран в Ню Йорк (по думите на Сираков).

Любопитното е, че по желание на новия собственик Наско Сираков ще остане президент на клуба и ще отговаря за спортно-техническата част. "По желание на бъдещия нов собственик, аз ще остана президент на клуба и ще отговарям за спортно-техническата част", коментира Наско Сираков, който получи акциите безвъзмездно преди година от Васил Божков.

Желанието на новия собственик е да построи нов стадион, а сегашният да бъде съборен. За тази цел обаче Левски трябва да получи съдействие и от държавата, категоричен бе Сираков. Легендата на "сините" ще продължи да работи за клуба, но вече с фокус върху спортно-техническата част. В миналото Сираков е бил изпълнителен директор на клуба.

Понастоящем изпълнителен директор на Левски се води Павел Колев, който е в оставка. "Сините" дефакто са и без спортен директор, като до момента функциите на тази длъжност се изпълняваха от старши треньора Славиша Стоянович, който напуска Левски след края на сезона. На "Герена" предстои да се вземат важни кадрови решения за ръководните позиции в клуба.

Какво каза Наско Сираков за новия собственик на Левски - четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички