След словака: Левски уреди и българин в лицето на Ангел Бастунов?


След словака: Левски уреди и българин в лицето на Ангел Бастунов?
Снимка: Фейсбук страница ФК Хебър Пазарджик / FC Hebar Pazardzhik

21421 0

Левски е пред официализирането на пето зимно попълнение. Този път "сините" са напът да подпишат с българин в лицето на Ангел Бастунов от Хебър. Според "Тема спорт" трансферът на 24-годишния футболист е уреден.

Двата клуба са си стиснали ръцете

Ръководствата на двата клуба са си стиснали ръцете и атакуващият футболист в близките часове ще се присъедини към новите си съотборници, пише изданието.

Заместникът на Уелтън вече е уреден?

Неразбирателство за трансферната сума

Първоначално Левски и пазарджишкият тим не успяваха да стигнат до консенсус за трансфера. "Сините" бяха готови да дадат 50 000 лева за лявото крило, но от Хебър поискаха 200 000 накуп. На каква цена са си стиснали ръцете не е ясно на този етап, но договорката е факт.

Кой е Ангел Бастунов?

Бастунов е роден на 18 май 1999 година в Разлог и като юноша преминава през школите на Левски, Септември София и Ботев Пловдив. Не успява да направи професионалния си дебют с екипа на жълто-черните, а го прави във Втора лига с този на Кариана Ерден през 2018 година. След две години подписва с ЦСКА 1948, а през миналата година бе привлечен от Хебър.

Крилото може да бъде използван на няколко позиции от Николай Костов, който е доволен от вариативността, която ще получи с привличането му и опциите за вътрешността на халфовата линия, на фланга и като алтернатива на върха на атаката.

Най-добре Бастунов се чувства на лявото крило, като "сините" имат нужда от подсилване в тази зона след продажбата на Уелтън в Гамба Осака. А легенда на Левски иронизира ръководството заради трансферите. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички