След гредата с Уелтън: Белгийски гранд си заплю друга звезда на Левски


След гредата с Уелтън: Белгийски гранд си заплю друга звезда на Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6237 0

Стандарт Лиеж удари на камък в опита си да привлече бразилеца Уелтън от Левски. Белгийският гранд обаче очевидно следи изкъсо отбора на „сините“.

Сега на мушката им е друг играч на столичани. Става въпрос за Джавад Ел Джемили, твърдят колегите от „Тема Спорт“.

ЩЕ ИЗВАДЯТ ЛИ ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА НЕГО СЛЕД ПРОВАЛА С УЕЛТЪН?

20-годишният Ел Джемили блесна на родния футболен небосклон през последните седмици. Испанецът с марокански корени заби 4 гола за Левски в първите 4 срещи на отбора в Първа лига. Това не остана незабелязано и веднага предизвика интерес към него от чужбина.

Според изданието, в неделя за домакинството на Ботев Враца на „Герена“ се очаква да пристигне агент от Белгия. Той търсел офанзивни играчи за Стандарт Лиеж, като клубът вече си е харесал Джавад.

Съвсем наскоро белгийският клуб бе изпратил оферта за крилото на сините Уелтън. От Левски обаче поискаха много висока сума за правата на бразилеца и това до голяма степен отказа клуба от покупката.

Двете ръководства проведоха разговори за правата на 25-годишния футболист. От Стандард извадиха на масата оферта от 1 милион долара, но от „Герена“ отказаха да го продадат за по-малко от 3 млн долара.

Ситуацията с Джавад Ел Джемили ще бъде подобна, защото белгийският клуб не разполага с голям бюджет за селекция и по тази причина са се насочили към по-евтини, но перспективни футболисти. Очаква се Стандард да предложат сума под 1 млн. долара. От Левски обаче едва ли ще склонят да пуснат срещу подобна малка сумва.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пазарлъци! Левски отхвърли оферта за Уелтън, постави му три пъти по-висока цена от предложението

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички