След двете сделки с Ивелин Попов и Анте Блажевич: Ще има ли други нови футболисти в Левски през лятото?


След двете сделки с Ивелин Попов и Анте Блажевич: Ще има ли други нови футболисти в Левски през лятото?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3057 0

По време на своето гостуване в студио "Дерби", изпълнителният директор на Левски - Иво Ивков, "повдигна завесата" около летните планове на "синия" клуб. Ето как отговори на въпрос дали има футболисти, които са със статут на непродаваеми:

"Не смятам, че има такива, но пък и футболистите не са стока - те имат големи цели, тренират с изключителен треньор. Трябва да се вземе предвид и тяхното мнение, възможностите им, цената им. На други, на които виждаме, че трудно можем да разчитаме дългосрочно, също трябва да направим анализ. Станимир Стоилов решава с кого да се раздели и кого да вземе", отсече силният човек на "Герена".

До този момент Левски си осигури 2 нови попълнения за сезон 2022/23 - Ивелин Попов и Анте Блажевич, а Ивков разкри, че се очакват още двама нови играчи:

"С Мъри си говорихме, че около 3-4 футболисти ще привлечем евентуално. Ще привличаме само такива, които той е проучил и имат качества и манталитет за сегашния Левски. Двама вече са факт, друг ще бъде факт, когато го видите с мен и да позира със синята фланелка. Желанието на треньора е да има още двама".

Относно съдбата на отстранените от първия отбор - Здравко Димитров и Димитър Костадинов, изпълнителният директор на Левски призна, че има вариант те да останат в клуба:

"Ако няма добри оферти, ще останат в Левски. Ние подаръци повече няма да правим. В случая трябва да покажем ясна позиция и нулева толерантност, за да дадем пример на младите момчета. Няма как да поемем по друг път, докато клубът е под ръководството на Станимир Стоилов".

Вижте още: Трансферен удар! Левски привлича талант от Нидерландия, преговаря с агентите на Френки де Йонг?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички